Borokkal a világ körül | Borvacsora a Mirage étteremben | 2017.09.29.

Borokkal a világ körül | Borvacsora

Borokkal a világ körül, szeptember 29-én a Mirage étteremben.

Egy kis betekintés a nemzetközi borok világába.

Komoróczki Anna nemzetközi borakadémikus (AIWS) és
Vállai Béla sommelier válogattak a világ borai közül.
Riz Tamás séf és csapata fantasztikus fogásokat álmodtak a borokhoz.

Menü:

FOGADÓ:
Macaron, spárgás-snidlinges ricottával töltve

HIDEG ELŐÉTEL:
Kovászolt spárga variációk, buggyantott tojás, hollandi, pármai sonka

LEVES:
Spárga krémleves, savanyított spárga rügy, kaporhab

MELEG ELŐÉTEL:
Spárga rizottó, királydurbincs roston

FŐÉTEL:
Húsimádó: ✓ Faszénen sült steak, spárga, gomba, béarni mártás
Paleo: ✓ (hamarosan)
Vegan: ✓ (hamarosan)

DESSZERT:
Eper-rebarbara túrókrém

A menüben a változtatás jogát fenntartjuk!

A borvacsora ára: 10 900 Ft / fő
Debrecenből ingyenes transzfert biztosítunk.
Asztalfoglalás: +36 52 898 150

Comments are closed.