Debrecziner Gourmet Fesztivál 2017

Június 24-25. között találkozzunk a Debrecziner Gourmet Fesztiválon a Békás-tó mellett!

"Tudod, miért fontos a finom étel? Összehozza az embereket, bárhonnan származnak is. Mindenkit barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára.”

Egyetértünk Riz Tamással, a Mirage séfjével. Az étteremben ugyanis a helyi, jó minőségű alapanyagok használata mellett igyekeznek minél több hozzávalót is házilag elkészíteni, így idénynek megfelelően kovászolnak, savanyítanak, füstölnek… Nem véletlen, hogy Hajdúszoboszló feltörekvő helye, a Mirage a Gault&Millau idei éttermi kalauzában megkapta a "Jó szívvel ajánlható konyha" címet.

A Mirage fesztiváli kínálata igazi utazást ígér a gasztronómiában!
× Pattogós gyöngytyúk saláta (Popping guinea-hen salad)
(Rántott gyöngytyúk rillette, pattogatott kukorica morzsában, nyári salátával (Guinea-hen rillette fried in popcorn crumbs and summer salad)
× Délibábos Hortobágyon (Mirage in Hortobágy)
Szürkemarha, vízibivaly, pelmenyi, kovászos uborkahab (Hungarian grey cattle, buffalo, pelmeni, leavened cucumber foam)
× Eszterházy gyöngytyúk torta (Guinea-hen cake in "Eszterházy" style)

Comments are closed.