Események

Sauvignon Blanc & Spárga interaktív gasztro kaland!

Közös főzés a teraszon séfünkkel és vendég séfünkkel a Kispadlizsánból! Egy szőlőfajta, 6 különböző ország és minden fogáshoz más-más spárgás étel. Paleo, vega, és húsimádó menü választási lehetőség! BOROK: 6 különböző földrész - 6 különböző Sauvignon Blanc(Új - Zéland, Dél - Afrika, Chile, stb.) AZ EST MENÜJE: FOGADÓ: Macaron, spárgás-snidlinges ricottával töltve VEGÁN ELŐÉTEL: Kovászolt…
TOVÁBB

St. Andrea Superior est…avagy Lörinczék a négyzeten!

Egy igazi Superior est, mert: ✓ mind a két Lőrincz György itt lesz ✓ szinte kizárólag Superior és Grand Superior borokat fogunk kóstolni ✓ Kadarka pezsgővel kezdjük az estet ✓ Mária is itt lesz az est folyamán ;) A ST.ANDREA SUPERIOR EST MENÜJE: KADARKA Brut Nature Pezsgő 2015, method classic ✓ Juhtúró, zeller ÖRÖKKÉ Egri Cuvée…
TOVÁBB

Gasztro Estek Bernáth Józseffel

Izgalmas játék a tányéron… Akár ez is lehetne az elkövetkezendő gasztro estünk címe. Bernáth József Lyonban és Londonban is Michelin-csillagos éttermekben dolgozott, de a tévéképernyőn keresztül ismerhettük meg igazán. Március 8-án és 9-én eljön hozzánk, hogy a Hotel Délibáb konyháján, a Mirage étterem vendégeinek főzzön. „Minden nap tanulhatunk valami újat bárhol, bárkitől” – állítja a…
TOVÁBB

Borvacsora – Pannonhalmi Apátsági Pincészet

Évjárat bemutatóval egybekötött gasztro borvacsorára várjuk a Mirage étteremben. Vendégünk a Pannonhalmi Apátsági Pincészet. Riz Tamás séf és csapata megálmodott fogásait kereskedelmi forgalomban nem kapható tételekkel koronázza meg Illés Tamás. Természetesen nem marad ki a Pannonhalmi Infusio sem! Borvacsora menü Üdvözlő ital Tramini Házi grissini Fogadó Sauvignon Blanc 2017 (Évjárat bemutató) Zöldfűszeres túrókrém, házi sós…
TOVÁBB

Holdvölgy-Heimann borvacsora

Sok-sok szeretettel várjuk Vendégeinket 2017. december 8-án 19 órakor kezdődő borvacsoránkra! Borvacsora menü Üdvözlő ital Heimann Viognier 2015 Grissíni Fogadó Höldvölgy VISION 2015 (furmint, hárslevelű, kabar) Bazsalikomos körte, angolszalonna Előétel Holdvölgy EXPRESSION, Becsek-dűlő tokaji hárslevelű 2015 Hízott máj, szőlő, gyömbéres almakompót, sós-magvas házi ropogós Leves Holdvölgy MEDITATION, Király-dűlő tokaji furmint 2015 Birsalmaleves , füstölt libamell…
TOVÁBB

Sárközi Ákos Önálló Gasztro Est

  • sárközi_2017_01
  • sárközi_2017_04
  • _DSC0947
  • _DSC0031
  • _DSC0168
  • _DSC0213
  • _DSC0235
  • _DSC0239
  • _DSC0253
  • _DSC0388
  • _DSC0601
  • _DSC0569

Sárközi Ákos a Michelin csillagos Borkonyha head chef- je és csapata készít ételeket a Sanzon Tokaj (Erdőbénye) és Benedek Péter (Mátra-Gyöngyöstarján) fantasztikus boraihoz! Azért, hogy a már megszokott, megfelelő minőséget tudjuk Önöknek biztosítani, így mind a két nap ugyanaz a menü lesz kóstolható.

MENÜ

Fogadó ital: Centurió Szőlőbirtok - Ludányi Balázs, Zenit 2017

Ördöghal, lágy kecskesajt és gyömbér
Sanzon Tokaj, Blanc tokaji furmint 2015

Galamb erőleves tengeri spárgával és tésztával
Sanzon Tokaj, Rány tokaji furmint 2015

Sáfrányos pisztráng répával és sarkantyúlevéllel
Sanzon Tokaj, Classic tokaji furmint 2015

Füstös galamb ravioli
Benedek Péter, Pinot Noir 2016

Báránygerinc füstölt csicsókával és szarvasgombával
Benedek Péter, Kékfrankos 2016

Túró desszert gyümölcsökkel
Meglepetés bor

¤¤¤

A vacsora ára: 16 900 Ft /fő/alkalom
Debreceni vendégeinknek grátisz biztosítjuk a transzfert!
Pickup pont: Debrecen, Dósa Nádor tér, Napló székház, 18:00.
Asztalfoglalás: +36 52 898 150

 

Borokkal a világ körül | Borvacsora

Borokkal a világ körül, szeptember 29-én a Mirage étteremben. Egy kis betekintés a nemzetközi borok világába. Komoróczki Anna nemzetközi borakadémikus (AIWS) és Vállai Béla sommelier válogattak a világ borai közül. Riz Tamás séf és csapata fantasztikus fogásokat álmodtak a borokhoz. Menü: FOGADÓ: Macaron, spárgás-snidlinges ricottával töltve HIDEG ELŐÉTEL: Kovászolt spárga variációk, buggyantott tojás, hollandi, pármai…
TOVÁBB

X. Campus Fesztivál

Tizenhét helyszínen félezer program várja a kikapcsolódásra vágyókat a Nagyerdőn. A négynapos rendezvényre idén már az állatkert felőli oldalon is van be- és kijárat. Találkozzunk idén is a X. (jubileumi) Campus fesztiválon, a Nagyerdei Stadion mellett! Jobbnál jobb frissítő fröccsökkel, finom hamburgerrel és idén először bőséges kávé választékkal várunk Titeket!
TOVÁBB

XXI. Egri Bikavér Ünnep

Az Egri Bikavér Ünnep egy életérzés, amelyet csak a helyszínen lehet átélni és megtapasztalni. Összegyűlünk, jó zene mellett egy kiváló környezetben kóstolgatjuk remek borainkat, egyszerűen csak jól érezzük magunkat, idén immár huszonegyedik alkalommal. A borünnep szombati délutánján traktorok és veterán járművek felvonulásán csodálhatják meg az érdeklődők a matuzsálemeket és azokat a járműveket, amelyek segítsége nélkül…
TOVÁBB

Debrecziner Gourmet Fesztivál 2017

Június 24-25. között találkozzunk a Debrecziner Gourmet Fesztiválon a Békás-tó mellett! "Tudod, miért fontos a finom étel? Összehozza az embereket, bárhonnan származnak is. Mindenkit barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára.” Egyetértünk Riz Tamással, a Mirage séfjével. Az étteremben ugyanis a helyi, jó minőségű alapanyagok használata mellett igyekeznek minél több hozzávalót is házilag elkészíteni, így…
TOVÁBB