Események

Holdvölgy-Heimann borvacsora

Sok-sok szeretettel várjuk Vendégeinket 2017. december 8-án 19 órakor kezdődő borvacsoránkra! Borvacsora menü Üdvözlő ital Heimann Viognier 2015 Grissíni Fogadó Höldvölgy VISION 2015 (furmint, hárslevelű, kabar) Bazsalikomos körte, angolszalonna Előétel Holdvölgy EXPRESSION, Becsek-dűlő tokaji hárslevelű 2015 Hízott máj, szőlő, gyömbéres almakompót, sós-magvas házi ropogós Leves Holdvölgy MEDITATION, Király-dűlő tokaji furmint 2015 Birsalmaleves , füstölt libamell…
TOVÁBB

Sárközi Ákos Önálló Gasztro Est

  • sárközi_2017_01
  • sárközi_2017_04
  • _DSC0947
  • _DSC0031
  • _DSC0168
  • _DSC0213
  • _DSC0235
  • _DSC0239
  • _DSC0253
  • _DSC0388
  • _DSC0601
  • _DSC0569

Sárközi Ákos a Michelin csillagos Borkonyha head chef- je és csapata készít ételeket a Sanzon Tokaj (Erdőbénye) és Benedek Péter (Mátra-Gyöngyöstarján) fantasztikus boraihoz! Azért, hogy a már megszokott, megfelelő minőséget tudjuk Önöknek biztosítani, így mind a két nap ugyanaz a menü lesz kóstolható.

MENÜ

Fogadó ital: Centurió Szőlőbirtok - Ludányi Balázs, Zenit 2017

Ördöghal, lágy kecskesajt és gyömbér
Sanzon Tokaj, Blanc tokaji furmint 2015

Galamb erőleves tengeri spárgával és tésztával
Sanzon Tokaj, Rány tokaji furmint 2015

Sáfrányos pisztráng répával és sarkantyúlevéllel
Sanzon Tokaj, Classic tokaji furmint 2015

Füstös galamb ravioli
Benedek Péter, Pinot Noir 2016

Báránygerinc füstölt csicsókával és szarvasgombával
Benedek Péter, Kékfrankos 2016

Túró desszert gyümölcsökkel
Meglepetés bor

¤¤¤

A vacsora ára: 16 900 Ft /fő/alkalom
Debreceni vendégeinknek grátisz biztosítjuk a transzfert!
Pickup pont: Debrecen, Dósa Nádor tér, Napló székház, 18:00.
Asztalfoglalás: +36 52 898 150

 

Borokkal a világ körül | Borvacsora

Borokkal a világ körül, szeptember 29-én a Mirage étteremben. Egy kis betekintés a nemzetközi borok világába. Komoróczki Anna nemzetközi borakadémikus (AIWS) és Vállai Béla sommelier válogattak a világ borai közül. Riz Tamás séf és csapata fantasztikus fogásokat álmodtak a borokhoz. Menü: Villebois Crémant de Loire AOP Brut | Franciaország Szarvasgomba pesto, vaj, zeller, zöldség chips Matua…
TOVÁBB

X. Campus Fesztivál

Tizenhét helyszínen félezer program várja a kikapcsolódásra vágyókat a Nagyerdőn. A négynapos rendezvényre idén már az állatkert felőli oldalon is van be- és kijárat. Találkozzunk idén is a X. (jubileumi) Campus fesztiválon, a Nagyerdei Stadion mellett! Jobbnál jobb frissítő fröccsökkel, finom hamburgerrel és idén először bőséges kávé választékkal várunk Titeket!
TOVÁBB

XXI. Egri Bikavér Ünnep

Az Egri Bikavér Ünnep egy életérzés, amelyet csak a helyszínen lehet átélni és megtapasztalni. Összegyűlünk, jó zene mellett egy kiváló környezetben kóstolgatjuk remek borainkat, egyszerűen csak jól érezzük magunkat, idén immár huszonegyedik alkalommal. A borünnep szombati délutánján traktorok és veterán járművek felvonulásán csodálhatják meg az érdeklődők a matuzsálemeket és azokat a járműveket, amelyek segítsége nélkül…
TOVÁBB

Debrecziner Gourmet Fesztivál 2017

Június 24-25. között találkozzunk a Debrecziner Gourmet Fesztiválon a Békás-tó mellett! "Tudod, miért fontos a finom étel? Összehozza az embereket, bárhonnan származnak is. Mindenkit barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára.” Egyetértünk Riz Tamással, a Mirage séfjével. Az étteremben ugyanis a helyi, jó minőségű alapanyagok használata mellett igyekeznek minél több hozzávalót is házilag elkészíteni, így…
TOVÁBB

Figula borvacsora

Köszönjük Vendégeinknek, hogy ezúttal is megtiszteltek minket részvételükkel, a Figula Pincészetnek a nagyszerű borokat és azok érdekfeszítő bemutatását, Riz Tamás séfünknek az álomszerű ételsort.   MENÜ: Figula Rosé 2016 Kacsamájas profiterol Figula Sauvignon Blanc 2016 Kagyló tatár Figula 7 ha 2015 Tejszínes halászlé halgaluskával Figula Sóskút Olaszrizling 2015 Baconben sült szűz rántott karfiollal Figula Cabernet Sauvignon…
TOVÁBB

Kreinbacher borvacsora

Köszönjük a részvételt, reméljük mindenki jól érezte magát az est folyamán. A résztvevők szemmel láthatólag jól érezték magukat, a borok fogyásából tekintve nagyon tetszett a vendégeknek, mi pedig örülünk annak, hogy egy ilyen jó pincészetet sikerült ismét a Mirage étterembe elhozzunk. Természetesen a finom borok mellé séfünk, Chlebik József, által összeállított ételsort kínáltuk. MENÜ: Kreinbacher Brut…
TOVÁBB

Heimann borvacsora 2017.03.10

A borvacsora sikeresen lezajlott a hangulatos Mirage éttermünkben. A résztvevők szemmel láthatólag jól érezték magukat, a borok fogyásából tekintve nagyon tetszett a vendégeknek, mi pedig örülünk annak, hogy egy ilyen jó pincészetet sikerült ismét a Mirage étterembe elhozzunk. Természetesen a finom borok mellé séfünk, Chlebik József, által összeállított ételsort kínáltuk. MENÜ: Heimann Viognier 2015 Polip carpaccio Heimann Mammaróza…
TOVÁBB

Gault & Millau 2017

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Gault & Millau 2017-es Kalauzban éttermünk 11 pontot kapott, azaz „Jó szívvel ajánlható konyha”! Az éttermi kalauzban nagyon szigorú szempontok alapján alapvetően a konyha teljesítményét értékelik, figyelve az alapanyag minőségét, a technológiák helyes használatát, a kreativitást és tálalást, valamint az ár-érték arányt is. Gratulálunk Chlebik József chefnek és Riz Tamás…
TOVÁBB