Események

Csúcstalálkozó:
Szepsy
& Kovács Nimród

2018 utolsó és egyben legnagyobb gasztroeseménye a Mirage étterem és kávézó szervezésében: 10 bor 3 kiemelkedő borász 2 mesterkurzus 1 felejthetetlen gálavacsora Igazi CSÚCSTALÁLKOZÓ! Mesterkurzust tart: Szepsy István Ifj. Szepsy István Kovács Nimród Ne maradj le Az Év Gasztroestjéről Hajdúszoboszlón! A programváltozás jogát fenntartjuk. Részletek és REGISZTRÁCIÓ a Csúcstalálkozó gombra kattintva!
TOVÁBB

Márton Nap 2018

Márton napi liba finomságok Bor ajánlatunk üdvözlő italnak: KONYÁRI Márton Napi Újbor 2018 550 Ft /dl - 3 490 Ft / üveg Hideg liba ízelítő: Liba rillette, bükkfán füstölt házi libasonka, libatepertő, libazsír, házi savanyúság, pirítós - 1 690 Ft Bor ajánlás: Dúzsi, Rozé Cuvée 2018 550 Ft /dl - 3 490 Ft / üveg…
TOVÁBB

Telt házas rendezvény az Anyukám Mondta

Hosszas előkészület után, november 16-án Anyukám Mondta a Mirage étteremben! Chianti és gulyás - Dudásék a négyzeten avagy Két „Dudás” a Mirageban! Olaszos hangulat, magyaros ízek és a végén egy kis tokaji lecsengés…   Ár: 19 900 Ft / fő Debreceni vendégeinknek 1.000,-Ft/fő/út áron biztosítjuk a transzfert! Pickup pont: Debrecen, TESCO parkoló (Debrecen, Kishegyesi út, Sportsdirect)…
TOVÁBB

Etyeki Mesterkurzus

Etyeki Mesterkurzus a'la Mirage! Dupla gasztro est éttermünkben szűretlen kézműves sörökkel és különleges magnum palackos borokkal. 1 különleges este +1 hely + 1 sörfőzde és 1 borászat = 1EDÜLÁLLÓ PROGRAM október 12-re! Menü: Üdvözlő ital: Etyeki Kúria, Pláne Frizzante Rosé gyöngyözőbor Hideg előétel: Tanyasi kacsamájjal töltött sós profiterol, és mini hideg kacsamájas hamburger, tejfölös uborkasaláta…
TOVÁBB

Óvilág – Újvilág borvacsora

Óvilág – Újvilág, Chardonnay & Pinot Noir, egy Nemzetközi Borakadémikus poharából! Éttermünk újabb gasztro eseménye szeptember 7-én. Save the date! Menü és borok: Pezsgő Üdvözlő ital: KÁRÁSZTELEK, Carassia Blanc de Blancs Brut (Erdély-Szilágyság) Fogadó: TORMARESCA, Chardonnay 2017 (Olaszország-Puglia) Fehérboros kagyló tatár, zöldfűszeres házi sajtos ropogós Hideg előétel: MAISON ROCHE DE BELLENE, Bourgogne Pinot Noir Vielles…
TOVÁBB

Sauvignon Blanc & Spárga interaktív gasztro kaland!

Közös főzés a teraszon séfünkkel és vendég séfünkkel a Kispadlizsánból! Egy szőlőfajta, 6 különböző ország és minden fogáshoz más-más spárgás étel. Paleo, vega, és húsimádó menü választási lehetőség! BOROK: 6 különböző földrész - 6 különböző Sauvignon Blanc(Új - Zéland, Dél - Afrika, Chile, stb.) AZ EST MENÜJE: FOGADÓ: Macaron, spárgás-snidlinges ricottával töltve VEGÁN ELŐÉTEL: Kovászolt…
TOVÁBB

St. Andrea Superior est…avagy Lörinczék a négyzeten!

Egy igazi Superior est, mert: ✓ mind a két Lőrincz György itt lesz ✓ szinte kizárólag Superior és Grand Superior borokat fogunk kóstolni ✓ Kadarka pezsgővel kezdjük az estet ✓ Mária is itt lesz az est folyamán ;) A ST.ANDREA SUPERIOR EST MENÜJE: KADARKA Brut Nature Pezsgő 2015, method classic ✓ Juhtúró, zeller ÖRÖKKÉ Egri Cuvée…
TOVÁBB

Gasztro Estek Bernáth Józseffel

Izgalmas játék a tányéron… Akár ez is lehetne az elkövetkezendő gasztro estünk címe. Bernáth József Lyonban és Londonban is Michelin-csillagos éttermekben dolgozott, de a tévéképernyőn keresztül ismerhettük meg igazán. Március 8-án és 9-én eljön hozzánk, hogy a Hotel Délibáb konyháján, a Mirage étterem vendégeinek főzzön. „Minden nap tanulhatunk valami újat bárhol, bárkitől” – állítja a…
TOVÁBB

Borvacsora – Pannonhalmi Apátsági Pincészet

Évjárat bemutatóval egybekötött gasztro borvacsorára várjuk a Mirage étteremben. Vendégünk a Pannonhalmi Apátsági Pincészet. Riz Tamás séf és csapata megálmodott fogásait kereskedelmi forgalomban nem kapható tételekkel koronázza meg Illés Tamás. Természetesen nem marad ki a Pannonhalmi Infusio sem! Borvacsora menü Üdvözlő ital Tramini Házi grissini Fogadó Sauvignon Blanc 2017 (Évjárat bemutató) Zöldfűszeres túrókrém, házi sós…
TOVÁBB

Holdvölgy-Heimann borvacsora

Sok-sok szeretettel várjuk Vendégeinket 2017. december 8-án 19 órakor kezdődő borvacsoránkra! Borvacsora menü Üdvözlő ital Heimann Viognier 2015 Grissíni Fogadó Höldvölgy VISION 2015 (furmint, hárslevelű, kabar) Bazsalikomos körte, angolszalonna Előétel Holdvölgy EXPRESSION, Becsek-dűlő tokaji hárslevelű 2015 Hízott máj, szőlő, gyömbéres almakompót, sós-magvas házi ropogós Leves Holdvölgy MEDITATION, Király-dűlő tokaji furmint 2015 Birsalmaleves , füstölt libamell…
TOVÁBB