Események

Borokkal a világ körül | Borvacsora

Borokkal a világ körül, szeptember 29-én a Mirage étteremben. Egy kis betekintés a nemzetközi borok világába. Komoróczki Anna nemzetközi borakadémikus (AIWS) és Vállai Béla sommelier válogattak a világ borai közül. Riz Tamás séf és csapata fantasztikus fogásokat álmodtak a borokhoz. Menü: Villebois Crémant de Loire AOP Brut | Franciaország Szarvasgomba pesto, vaj, zeller, zöldség chips Matua…
TOVÁBB

X. Campus Fesztivál

Tizenhét helyszínen félezer program várja a kikapcsolódásra vágyókat a Nagyerdőn. A négynapos rendezvényre idén már az állatkert felőli oldalon is van be- és kijárat. Találkozzunk idén is a X. (jubileumi) Campus fesztiválon, a Nagyerdei Stadion mellett! Jobbnál jobb frissítő fröccsökkel, finom hamburgerrel és idén először bőséges kávé választékkal várunk Titeket!
TOVÁBB

XXI. Egri Bikavér Ünnep

Az Egri Bikavér Ünnep egy életérzés, amelyet csak a helyszínen lehet átélni és megtapasztalni. Összegyűlünk, jó zene mellett egy kiváló környezetben kóstolgatjuk remek borainkat, egyszerűen csak jól érezzük magunkat, idén immár huszonegyedik alkalommal. A borünnep szombati délutánján traktorok és veterán járművek felvonulásán csodálhatják meg az érdeklődők a matuzsálemeket és azokat a járműveket, amelyek segítsége nélkül…
TOVÁBB

Debrecziner Gourmet Fesztivál 2017

Június 24-25. között találkozzunk a Debrecziner Gourmet Fesztiválon a Békás-tó mellett! "Tudod, miért fontos a finom étel? Összehozza az embereket, bárhonnan származnak is. Mindenkit barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára.” Egyetértünk Riz Tamással, a Mirage séfjével. Az étteremben ugyanis a helyi, jó minőségű alapanyagok használata mellett igyekeznek minél több hozzávalót is házilag elkészíteni, így…
TOVÁBB

Figula borvacsora

Köszönjük Vendégeinknek, hogy ezúttal is megtiszteltek minket részvételükkel, a Figula Pincészetnek a nagyszerű borokat és azok érdekfeszítő bemutatását, Riz Tamás séfünknek az álomszerű ételsort.   MENÜ: Figula Rosé 2016 Kacsamájas profiterol Figula Sauvignon Blanc 2016 Kagyló tatár Figula 7 ha 2015 Tejszínes halászlé halgaluskával Figula Sóskút Olaszrizling 2015 Baconben sült szűz rántott karfiollal Figula Cabernet Sauvignon…
TOVÁBB

Kreinbacher borvacsora

Köszönjük a részvételt, reméljük mindenki jól érezte magát az est folyamán. A résztvevők szemmel láthatólag jól érezték magukat, a borok fogyásából tekintve nagyon tetszett a vendégeknek, mi pedig örülünk annak, hogy egy ilyen jó pincészetet sikerült ismét a Mirage étterembe elhozzunk. Természetesen a finom borok mellé séfünk, Chlebik József, által összeállított ételsort kínáltuk. MENÜ: Kreinbacher Brut…
TOVÁBB

Heimann borvacsora 2017.03.10

A borvacsora sikeresen lezajlott a hangulatos Mirage éttermünkben. A résztvevők szemmel láthatólag jól érezték magukat, a borok fogyásából tekintve nagyon tetszett a vendégeknek, mi pedig örülünk annak, hogy egy ilyen jó pincészetet sikerült ismét a Mirage étterembe elhozzunk. Természetesen a finom borok mellé séfünk, Chlebik József, által összeállított ételsort kínáltuk. MENÜ: Heimann Viognier 2015 Polip carpaccio Heimann Mammaróza…
TOVÁBB

Gault & Millau 2017

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Gault & Millau 2017-es Kalauzban éttermünk 11 pontot kapott, azaz „Jó szívvel ajánlható konyha”! Az éttermi kalauzban nagyon szigorú szempontok alapján alapvetően a konyha teljesítményét értékelik, figyelve az alapanyag minőségét, a technológiák helyes használatát, a kreativitást és tálalást, valamint az ár-érték arányt is. Gratulálunk Chlebik József chefnek és Riz Tamás…
TOVÁBB

Thummerer borvacsora

Sok-sok szeretettel várjuk Vendégeinket 2016. november 11-én 19 órakor kezdődő borvacsoránkra! A borvacsora alkalmával Thummerer Pincészetből bemutatkozó borok és a hozzájuk komponált ételsor kerül az asztalokra. Szeretettel várunk minden érdeklődőt. Asztalfoglalás: 06 52 898 150 [mp_row] [mp_span col="12"] [mp_text] MENÜ: Thummerer Cabernet Dorsa Rosé 2016 Provanszi briós aszalt paradicsommal töltve Thummerer Egri Csillag 2015 Pisztráng rolád répavariációkkal Thummerer…
TOVÁBB

St. Andrea borvacsora

Lőrincz György és a St Andrea Pincészet neve nem csak a borkedvelők körében ismert és  valószínűleg sokan vettek részt borvacsorájukon. Mégis bízunk abban, hogy tudunk valami újat mutatni mind ételekben mind a roséval kiegészült borsorban. "Szeretettel" várunk minden érdeklődőt. Asztalfoglalás: 06 52 898 150   [mp_row] [mp_span col="12"] [mp_text] MENÜ: Focaccia sózott lazaccal St. Andrea "Szeretettel" Rosé…
TOVÁBB