Gasztro Estek Bernáth Józseffel

Izgalmas játék a tányéron… Akár ez is lehetne az elkövetkezendő gasztro estünk címe.

Bernáth József Lyonban és Londonban is Michelin-csillagos éttermekben dolgozott, de a tévéképernyőn keresztül ismerhettük meg igazán. Március 8-án és 9-én eljön hozzánk, hogy a Hotel Délibáb konyháján, a Mirage étterem vendégeinek főzzön. „Minden nap tanulhatunk valami újat bárhol, bárkitől” – állítja a séf. Mivel nem csak az ételeivel találkozhatunk majd ezen az estén, hanem személyesen vele is, ezért ha szeretnél kérdezni Tőle, esetleg egy-két konyhai fortélyra vagy kíváncsi - akár a vacsorán kóstolt ételekkel kapcsolatban is -, akkor itt a lehetőség! Gyere és légy részese ennek az interaktív „játéknak”!

Erre a gasztro estre izgalmas „partnereket” választottunk a séf mellé... Minden fogáshoz a több mint 130 éves múltra visszatekintő Törley Pezsgőmanufaktúra által készített pezsgőket lehet majd kóstolni. Így az italoknak köszönhetően igazi ünnepi hangulatba kerülhetünk. Csatlakozz hozzánk és Bernáth Józsefhez ezen a különleges kulináris ünnepen.

„Törley József első pezsgőpincészetét 1880-ban a champagne-i Reims-ben hozta létre. A kor szokásának megfelelően nyerspezsgőket vásárolt fel a termelőktől, majd azokat a saját neve alatt hozta forgalomba. Törley József felismerte az etyeki szőlők pezsgő-alapborként történő felhasználásának kiválóságát, és a budafoki pincék adottságát. 1882-ben kihasználta a vállalkozások meghonosításának támogatására nyújtott gazdasági lehetőségeket, és Promontoron létrehozta - Gyula bátyja anyagi támogatásával - a Törley és Tsa. „pezsgőborgyárat”.


BERNÁTH JÓZSEF GASZTRO EST MENÜJE MINDKÉT NAPON:

FOGADÓ:
Törley, Casino Sec ✓ Vendégváró falatok színes céklákkal és körtével

HIDEG ELŐÉTEL:
Francois, President Brut ✓ Bazsalikomos májpástétom paprikás zöldalma chutney-val

LEVES:
Törley, Chardonnay Brut ✓ Langyos csicsókaleves grillezett gombával, szezámmaggal

MELEG ELŐÉTEL:
Hungária, Grande Cuveé Brut ✓ Marinált lazac sült salátaszívvel

FŐÉTEL:
Francois, President Rosé Brut ✓ Bőrén sült kacsamell sárgarépa variációkkal

DESSZERT:
Törley, Tokaji Doux ✓ Tejbegríz mousse szőlővel és passiógyümölccsel

A menüben a változtatás jogát fenntartjuk!


Ár: 14 900 Ft / fő
Debreceni vendégeinknek grátisz biztosítjuk a transzfert!
Pickup pont: Debrecen, Dósa Nádor tér, Napló székház, 18:00.
Asztalfoglalás: +36 52 898 150

Asztalfoglalását kérjük garantálni az alábbi módok egyikén:
- átutalás 2018. március 03-ig a következő számlaszámra:
Raiffeisen Bank 12052705-01242380-00100007,
megjegyzés rovatban kérjük a foglaló nevét feltüntetni
- személyes készpénz befizetés a Mirage étteremben

Asztalfoglalás Online

Comments are closed.