Törley Pincészet Pezsgövacsora

2016.09.23-án egy rendhagyó pezsgő vacsorán vehettek részt Vendégeink, melyet a Törley Pezsgő Pincészettel karöltve szerveztünk meg. A különleges gasztronómiai utazás idegenvezetője a Törley Pincészettől Nemes Norbert volt, aki a pezsgőkről és a pezsgőkészítés érdekes technológiáiról mesélt. A fantasztikus ételeket éttermünk konyhafőnöke, Chlebik József mutatta be.


 

[mp_row] [mp_span col="12"]

Menü:

Mionetto Prosecco Doc Treviso Brut
Mézes szőlősaláta jércecsészében

Hungaria Irsai Olivér Extra Dry
Cézársaláta csatosüvegben, kemencés garnélával

Törley Chardonnay Brut 2012
Almás répatorta, pezsgős káposzta, libamájhab

Francois President Rosé Brut Nature 2012
Vaníliában pácolt sertésszűz, narancsmártás, édesburgonya

Törley Tokaji Doux
Mandulahab aranymazsola kompóttal


 

[/mp_span] [/mp_row] [mp_row] [mp_span col="12"] [mp_heading]

Képgaléria

[/mp_heading] [/mp_span] [/mp_row] [mp_row mp_style_classes="motopress-border-radius motopress-border motopress-shadow-bottom"] [mp_span col="12"] [mp_image_slider ids="3527,3526,3525,3524,3523,3522,3521,3520,3519,3518,3517" size="large" animation="fade" smooth_height="false" slideshow="true" slideshow_speed="5" animation_speed="600" control_nav="false"] [/mp_span] [/mp_row]

Comments are closed.