Sárközi Ákos Önálló Gasztro Est - Mirage Étterem Hajdúszoboszló

Sárközi Ákos Önálló Gasztro Est

  • sárközi_2017_01
  • sárközi_2017_04
  • _DSC0947
  • _DSC0031
  • _DSC0168
  • _DSC0213
  • _DSC0235
  • _DSC0239
  • _DSC0253
  • _DSC0388
  • _DSC0601
  • _DSC0569

Sárközi Ákos a Michelin csillagos Borkonyha head chef- je és csapata készít ételeket a Sanzon Tokaj (Erdőbénye) és Benedek Péter (Mátra-Gyöngyöstarján) fantasztikus boraihoz! Azért, hogy a már megszokott, megfelelő minőséget tudjuk Önöknek biztosítani, így mind a két nap ugyanaz a menü lesz kóstolható.

MENÜ

Fogadó ital: Centurió Szőlőbirtok - Ludányi Balázs, Zenit 2017

Ördöghal, lágy kecskesajt és gyömbér
Sanzon Tokaj, Blanc tokaji furmint 2015

Galamb erőleves tengeri spárgával és tésztával
Sanzon Tokaj, Rány tokaji furmint 2015

Sáfrányos pisztráng répával és sarkantyúlevéllel
Sanzon Tokaj, Classic tokaji furmint 2015

Füstös galamb ravioli
Benedek Péter, Pinot Noir 2016

Báránygerinc füstölt csicsókával és szarvasgombával
Benedek Péter, Kékfrankos 2016

Túró desszert gyümölcsökkel
Meglepetés bor

¤¤¤

A vacsora ára: 16 900 Ft /fő/alkalom
Debreceni vendégeinknek grátisz biztosítjuk a transzfert!
Pickup pont: Debrecen, Dósa Nádor tér, Napló székház, 18:00.
Asztalfoglalás: +36 52 898 150

 

Comments are closed.