Sauvignon Blanc & Spárga interaktív gasztro kaland! - Mirage Étterem Hajdúszoboszló

Sauvignon Blanc & Spárga interaktív gasztro kaland!

Közös főzés a teraszon séfünkkel és vendég séfünkkel a Kispadlizsánból!

Egy szőlőfajta, 6 különböző ország és minden fogáshoz más-más spárgás étel. Paleo, vega, és húsimádó menü választási lehetőség!


BOROK:
6 különböző földrész - 6 különböző Sauvignon Blanc
(Új - Zéland, Dél - Afrika, Chile, stb.)

AZ EST MENÜJE:

FOGADÓ:
Macaron, spárgás-snidlinges ricottával töltve

VEGÁN ELŐÉTEL:
Kovászolt spárga variációk, hollandi hab, epres-spárgás quinoa saláta

VEGÁN LEVES:
Spárga krémleves, savanyított spárga rügy, kaporhab

VEGÁN MELEG ELŐÉTEL:
Spárga rizottó, füstölt karotta „lazac”

FŐÉTEL:
Húsimádó: ✓ Faszénen sült steak, spárga, gomba, béarni mártás
Vegan: ✓ Faszészen sült padlizsán steak, nyári zöld saláta, vegán vajhab

VÁLASZTHATÓ DESSZERT:
Eper-rebarbara túrókrém
Vegán Epres kókuszhabos pohárkrém


Ár: 12 900 Ft / fő
Debreceni vendégeinknek grátisz biztosítjuk a transzfert!
Pickup pont: Debrecen, Dósa Nádor tér, Napló székház, 18:00.
Asztalfoglalás: +36 52 898 150

Asztalfoglalását kérjük garantálni az alábbi módok egyikén:
- átutalás 2018. május 18-ig a következő számlaszámra:
Raiffeisen Bank 12052705-01242380-00100007,
megjegyzés rovatban kérjük a foglaló nevét feltüntetni
- személyes készpénz befizetés a Mirage étteremben

Asztalfoglalás Online

Comments are closed.