Spárga és Sauvignon-Blanc

II. Sauvignon Blanc és Spárga interaktív tavaszi gasztro kaland!
2019. május 17. 19.00

A spárgaszezon legkedveltebb gasztro sorozata folytatódik:
lehet megint sütni-főzni a teraszon,
hozunk jó borokat a világ különböző tájairól,
az idegenvezetőnk pedig
Komoróczki Anna nemzetközi borakadémikus lesz!


SAUVIGNON-BLANC-NAL A VILÁG KÖRÜL:

Badacsony | VILLA TOLNAY Sauvignon Blanc 2018
Pannonhalma | PANNONHALMI Sauvignon Blanc 2018
Franciaország | PETIT VILLEBOIS Sauvignon Blanc 2017
Új-Zéland | Dog Point Sauvignon Blanc
Ausztria | Wenzel Sauvignon Blanc Szűretlen 2017
Dél-Afrika | Jordan Sauvignon Blanc
Új-Zéland | Villa Maria, Sauvignon Balnc 2017

MENÜ

Hideg előétel | Uborkás spárga tatár, konfitált tojás, érlelt parasztsonka
Leves | Spárga krémleves, házi kovászolt spárgarügy
Meleg előétel | Rakott spárga, parmezán
Főétel | Lazac, spárga, citromos vajmártás
Desszert | Epres-csokis créme brulée

Ár: 12 900 Ft / fő

 

Debreceni vendégeinknek 1.000,-Ft/ fő/ út áron biztosítjuk a transzfert!
(A transzferigényt a regisztráció során lehet jelezni)

  • A transzfer során welcome ital-t szolgálunk fel!
  • Pickup pont: Debrecen, TESCO parkoló (Debrecen, Kishegyesi út, Sportsdirect)
  • Indulás: 18:20 - Kérjük, érkezzen pontosan!

Comments are closed.