A Debrecz'N BBQ csapata kitelepül teraszunkra és nemcsak jókat ehetünk a látvány sütés-főzés keretein belül, hanem hasznos grillezési technikákat is elsajátíthatunk.
Természetesen a torkokat sem hagyjuk kiszáradni: különböző rozé borokat, habzókat, proseccot és pezsgőt kóstolunk majd közben.
MENÜ
- Előétel:
Mediterrán BBQ padlizsánkrém, paradicsom salsa, házi gyökérkenyér - Leves:
Lecsó gazpacho, házi savanyított grill paprika - Főételek:
BBQ Rozé kacsamell, zöldséges kuszkusz, füstölt jus
BBQ Marhaszegy fondant burgonya, borsmártás - Desszert:
Grillezett gyümölcsnyárs, vanília fagylalt
BORSOR
- Fogadó:
Etyek-Buda | Etyeki Kúria, Pláne Frizzante Rosé gyöngyözőbor - Pannonhalma | Pannonhalmi Tricollis Rosé 2018
- Olaszország | Bortolomio, Filanda Rosé Brut Millesimato Riserva 2018 prosecco
- Franciaország, Provance | Figuiére, Rosé Le Saint André 2018
- Villány | Sauska Villány, Rosé 2017 Magnum
- Erdély | Kárásztelek, Carassia Rosé Brut Magnum
- Tokaj | Demeter Zoltán, Rosé Brut Magnum
- Franciaország | Champagne - Deutz, Rosé Brut Magnum