Szent Donát Gasztroest
2020. március 20.

Szent Donát Gasztroest,
avagy hogyan kerül a tihanyi Magma a pohárba…

"Hagyomány és természetesség” szól az idézet a Szent Donát pincészet honlapján, legyen hát ez következő tematikánk is!

Csopaki márgán nevelkedett furmint, amely magnum palackban tárja fel nekünk izgalmas világát. De itt lesz a tihanyi kráterben, magmán szenvedő kékfrankos is, mely könnyed gyümölcseivel és finom fűszereivel mutatja be nekünk a termőhely naturális íz világát.

A Gasztroest menüje

Welcome drink
Holdvölgy, Hold and Hollo Uppp 2019

Hideg előétel
Lillafüredi pisztráng tatár, "házi kaviár"
Kreinbacher, Brut Classic Magnum 2016

Leves
Karfiolkrémleves, garnéla fasírt
Gizella, Barát Hárslevelű 2018

Főétel
Josperben sült kacsacomb, sóban sült cékla, édes burgonya
Sauska Tokaj, Pinot Noir Padi 2017

Desszert
Sóskaramellás créme brulée
Holdvölgy, Eloquence tokaji édes szamorodni 2010

12 990 Ft /fő

Debrecenből és Ebesről transzfert biztosítunk a Gasztroest Vendégeinek.

Online regisztráció a gombra kattintva: