Blog

Hírek, érdekességek a Mirage világából


BLOG

Hírek, érdekességek a Mirage világából


/

Események
2023. DECEMBER 14. ● CSÜTÖRTÖK ● 19:00 óra 🏆❄️Díjnyertes borok, finom fogások, téli hangulat – hogy úgy zárd az évet, ahogy megérdemled!🎉 A St. Andrea Szőlőbirtokkal közös, hat tételes borvacsoránkon, World Wine TOP100-as és Japan Wine Challange 2023 Platina díjas bortételeket egyaránt megkóstolhatsz!👌 MENÜ & BORSOR 💚VendégváróKelvirágos „hókifli”ST.ANDREA Special Blanc 2017 Extra Brut 💚Hideg előételKocsonya, tanyasi csirke, retek, ánizsBOLDOGSÁGOS Egri Csillag Grand Superior 2022 💚LevesSütőtök krémleves, mangó, vénuszkagylóMÁRIA Nagy-Eged-Hegy Dűlő Egri Cuveé Grand Superior 2021 💚Meleg előétel21 napos érlelt Rib-Eye steak, vargánya, parmezán, kelbimbóMERENGŐ Egri...

/

Események
2023. NOVEMBER 11. ● SZOMBAT ● 19:00 óra Márton napján a népi hagyományoknak megfelelően megrendezzük ünnepi Liba- és borvacsoránkat! ❤️A szombaton 19:00 órakor kezdődő vacsoránknak kérdés nélkül a #libák lesznek középpontjában, ahogy Szent Márton és a ludak legendájának is. A fogások mellé pedig #izgalmas borokat kínálunk „Márton poharával”! MENÜ & BORSOR 💚VendégváróLibatepertő, sütőtök, pirkesz ● Pannonhalmi Főapátság St. Martinus 2023 💚Hideg előételLibamáj, ekler, gesztenye, rozmaring ● Villa Tolnay Rajnai Rizling 2022 💚LevesThai libaleves ● Szijjártó Előd Chardonnay 2021 💚Meleg előételRavioli ● Sauska Siller 2022 💚FőételLiba trilógia, burgonya, lilakáposzta...

/

Egyéb kategória
„Jó gint inni, jó társaságban, az élvezetek legcivilizáltabb formája” Ha valami igazán újat és trendit szeretnél kipróbálni kóstold végig vezetett gin degusztációs menünket, amelyet a teljes élményért kérhetsz hozzá illő falatokkal is! Italsor ● 9 990 Ft Tanqueray & Double Dutch Indian TonicMrs. Millicent & Double Dutch Indian TonicKi No Bi & Double Dutch Indian TonicLangley’s & Double Dutch Indian Tonic Ételsor ● 4 990 Ft Padlizsán, házi kenyér, csalamádéKirályrák, chutney, mandulaRizottó, szarvasgomba, karalábéMadártej, tonkabab Ha rákattantál válogass további közel 30 féle gin kínálatunkból!

/

Egyéb kategória
2023 október 6 -15. Ha október, akkor DiningCity Országos Étterem Hét, amiből természetesen mi sem maradhatunk ki! Háromfogásos, ínyencségekkel telepakolt menünk 7 900 Ft-tól csak október 06 – 15. között! A felsorolt fogásokból a helyszínen, kedvetek szerint válogathatjátok össze a számotokra legkedvesebb 3 fogásos ebédet vagy vacsorát. 😉 Országos Étterem Hét Menü 7 900 Ft / 3 fogás (szervizdíjjal) ELŐÉTELKacsamáj, áfonya, gyümölcskenyér (+1 500 Ft felár)Tonhal, avokádó, grissini LEVESKaralábé erőleves, zsálya, nyúl„Palócleves” tárkony, burgonya FŐÉTEL Kacsacomb, kesudió, birsalma, lilakáposztaBranzino, kék kagyló, kapor, tökPréselt császárhús, csicsóka,...

/

Egyéb kategória
2023. OKTÓBER 05. ● CSÜTÖRTÖK ● 19:00 óra. Egy pincészet, két borvidék és megannyi fantasztikus ízélmény a’la carte éttermünkben, a Mirageban! Sokak kedvence a Villányi Cabernet Franc és a különleges „tokaji” chardonnay is a poharakba kerül legújabb borszínházunkban, ahol a fellépők között lesz medve, fácán és pisztráng is! MENÜ & BORSOR Vendégváró Grissini, kecskesajt ● SAUSKA Extra Dry Hideg előételPisztráng, kapribogyó ● SAUSKA Furmint Medve 2019 LevesFácán esszencia, frittata ● SAUSKA Chardonnay Birs 2022 Meleg előételKacsamell, cékla, burgonya ● SAUSKA Cabernet Franc Siklós 2018 FőételWelligton bélszín, zöldségek ● SAUSKA Cuvée...

/

Egyéb kategória
Újra megnyitotta kapuit a Hotel Délibáb kívülről, belülről megújult étterme, a Mirage. Igazán különleges atmoszférával várjuk a vendégeket, ahol a hagyományos magyar ízek találkoznak a 21. század konyhatechnológiájával az érlelt húsokkal és a hosszan kelesztett, kemencés pizzával.  Öt hónap után végre újra megnyílt éttermünk a Mirage. Úgy gondoljuk, hogy érdemes volt várakozni, ugyanis a kellemes környezet mellett megújult menüsorral, széles étel- és italkínálattal várjuk a vendégeinket a megszokott magas színvonalú kiszolgálás mellett. A gasztronómiai élményhez látványkonyhánk is hozzájárul, ahol vendégeink testközelből figyelhetik, hogy milyen szakértelemmel és elhivatottsággal dolgoznak a chef kollégáink, hogy igazán különleges fogások kerüljenek...