Blog

Hírek, érdekességek a Mirage világából


BLOG

Hírek, érdekességek a Mirage világából


/

Események
2024.03.13-15. és 2024.03.20-22. között 3-fogásos menü ● 9 900 Ft (szervízdíjjal együtt) MENÜ & BORSOR ✔ ElőételLazac, méz, mustár, paraj, krémsajtLibamáj bonbon, rózsabors, szeder „zserbó” ● +1 900 Ft felár ✔ LevesFürj erőleves, erdei gomba, macesz„Nyírségi” gombócleves ✔ FőételKacsacomb, derelye, szilva, céklaSüllőpofa, paprika, dödölle, juhtúró, kaporSzarvas hátszín, „Stroganoff” burgonya, parmezán ● +1 900 Ft felár„Tavaszi főzelék”, füstös cukkini, csicseriborsó ✔ DesszertTiramisu, eper, rebarbaraCsokoládé, málna, pisztáciaSajttorta, pekándió, sós karamell Ár: 9 900 Ft/ fő

/

Események
2 sommelier, 8 bor és 8 story, 6 fantasztikus fogással tálalva! 2024. FEBRUÁR 08. ● CSÜTÖRTÖK ● 19:00 óra Tarts velünk ezen az ízekben, borokban és élményekben gazdag #csütörtök estén, február 8-án 19:00 órától, ahol a hatfogásos vacsoránk mellé kínált borokat és történeteket ezúttal Szik Mátyás és Vállai Béla sommelierek hozzák el a Mirage-ba.! MENÜ & BORSOR 💚VendégváróFrutti di mare, rizstészta, kaviárSzik Mátyás ● KREINBACHER Prestige BrutVállai Béla ● GRAMONA Imperial Brut Corpinnat 💚Hideg előételPisztráng, cukkini, karfiolSzik Mátyás ● A kékfrankos fehérben: LAJVER Incognito 2023...

/

Egyéb kategória
Éttermünk séfjénél, Riz Tamásnál egy igazán #különleges #vendég @Nébáld Olivér járt! ✨ Ebben a videóban elárulják, hogy mi a kedvenc fogásuk és mikor készítették el azt legelőször. Na persze, most sem csak beszélnek róla, el is készítik azokat! 👌 Sőt, a videónk végén fény derül arra, hogy kettejük közül ki a tálalás nagymestere… 😉

/

Egyéb kategória
A Mirage konyhájában Riz Tamás ezúttal @Nébáld Olivérrel karöltve készíti el Vendégeink #kedvenc forgásait, mint 🥩 a Rib Eye vagy 🥩 a Filet Mignon #steakek! Természetesen a #köret és az egyedi #szószok sem maradhatnak ki a #húsok mellől: 🔸 Parmezános szarvasgombás sült édesburgonya, 🔸 Cowboy vaj és 🔸 Chili, Laphroaig whisky szósz Nyerj bepillantást az #ételek elkészülésébe videónkkal! 😉

/

Események
2023. DECEMBER 14. ● CSÜTÖRTÖK ● 19:00 óra 🏆❄️Díjnyertes borok, finom fogások, téli hangulat – hogy úgy zárd az évet, ahogy megérdemled!🎉 A St. Andrea Szőlőbirtokkal közös, hat tételes borvacsoránkon, World Wine TOP100-as és Japan Wine Challange 2023 Platina díjas bortételeket egyaránt megkóstolhatsz!👌 MENÜ & BORSOR 💚VendégváróKelvirágos „hókifli”ST.ANDREA Special Blanc 2017 Extra Brut 💚Hideg előételKocsonya, tanyasi csirke, retek, ánizsBOLDOGSÁGOS Egri Csillag Grand Superior 2022 💚LevesSütőtök krémleves, mangó, vénuszkagylóMÁRIA Nagy-Eged-Hegy Dűlő Egri Cuveé Grand Superior 2021 💚Meleg előétel21 napos érlelt Rib-Eye steak, vargánya, parmezán, kelbimbóMERENGŐ Egri...

/

Események
2023. NOVEMBER 11. ● SZOMBAT ● 19:00 óra Márton napján a népi hagyományoknak megfelelően megrendezzük ünnepi Liba- és borvacsoránkat! ❤️A szombaton 19:00 órakor kezdődő vacsoránknak kérdés nélkül a #libák lesznek középpontjában, ahogy Szent Márton és a ludak legendájának is. A fogások mellé pedig #izgalmas borokat kínálunk „Márton poharával”! MENÜ & BORSOR 💚VendégváróLibatepertő, sütőtök, pirkesz ● Pannonhalmi Főapátság St. Martinus 2023 💚Hideg előételLibamáj, ekler, gesztenye, rozmaring ● Villa Tolnay Rajnai Rizling 2022 💚LevesThai libaleves ● Szijjártó Előd Chardonnay 2021 💚Meleg előételRavioli ● Sauska Siller 2022 💚FőételLiba trilógia, burgonya, lilakáposzta...