Blog

News and stories from the world of Mirage

BLOG

News and stories from the world of Mirage

/

Events
Mirage x Heimann 🍂 Nincs megállás, ha ősz, akkor indulnak a #borvacsorák! Indítsd velünk a szezont egy igazán különleges, dupla #Heimann boreseménnyel: október 11-én, pénteken 6-fogásos Mirage x Heimann borvacsora, október 12-én pedig egy exkluzív tételeket felvonultató Heimann BARBÁR vertikális borkóstoló a Tuba Élménypince rendezvénysorozatunk első programjaként. A két kóstoló külön is foglalható, de mivel jó borból sosem elég, vegyél részt mindkét eseményen 50 000 Ft/ fő kedvezményes áron! 2024. október 11., péntek 19:00 óra Bor- és menüsor: VENDÉGVÁRÓAvokádó, uborka, füstölt lazac, édeskömény ● Heimann...

/

Events
Találd meg éttermünk kamionját a Campus fesztiválon és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét! 2024. július 24-28. ● Szerda – Vasárnap ☀️ Napsütés, nyár, #fesztivál! 💥 Mi már extrán érezzük a hype-ot, ugyanis nyereményjátékkal készülünk a Campus fesztiválra! 🙌 Keresd a Mirage kamiont a fesztivál területén és játssz értékes nyereményeinkért! Hogy mit kell tenned? 👉Ha megtaláltad a Mirage kamiont a Campus fesztivál területén:🤳készíts egy menő selfiet a kamionunkkal📤 oszd meg SAJÁT Facebook és Instagram oldaladon️️️# a posztban jelöld meg éttermünket és 💬kommenteld alá, hogy kivel használnád...

/

Events
2024.03.13-15. és 2024.03.20-22. között 3-fogásos menü ● 9 900 Ft (szervízdíjjal együtt) MENÜ & BORSOR ✔ ElőételLazac, méz, mustár, paraj, krémsajtLibamáj bonbon, rózsabors, szeder „zserbó” ● +1 900 Ft felár ✔ LevesFürj erőleves, erdei gomba, macesz„Nyírségi” gombócleves ✔ FőételKacsacomb, derelye, szilva, céklaSüllőpofa, paprika, dödölle, juhtúró, kaporSzarvas hátszín, „Stroganoff” burgonya, parmezán ● +1 900 Ft felár„Tavaszi főzelék”, füstös cukkini, csicseriborsó ✔ DesszertTiramisu, eper, rebarbaraCsokoládé, málna, pisztáciaSajttorta, pekándió, sós karamell Ár: 9 900 Ft/ fő

/

Events
2 sommelier, 8 bor és 8 story, 6 fantasztikus fogással tálalva! 2024. FEBRUÁR 08. ● CSÜTÖRTÖK ● 19:00 óra Tarts velünk ezen az ízekben, borokban és élményekben gazdag #csütörtök estén, február 8-án 19:00 órától, ahol a hatfogásos vacsoránk mellé kínált borokat és történeteket ezúttal Szik Mátyás és Vállai Béla sommelierek hozzák el a Mirage-ba.! MENÜ & BORSOR 💚VendégváróFrutti di mare, rizstészta, kaviárSzik Mátyás ● KREINBACHER Prestige BrutVállai Béla ● GRAMONA Imperial Brut Corpinnat 💚Hideg előételPisztráng, cukkini, karfiolSzik Mátyás ● A kékfrankos fehérben: LAJVER Incognito 2023...

/

Egyéb kategória
Our head chef, Tamás Riz, got a visit from a special #guest, @Nébáld Olivér! ✨ In this video, they both reveal what their favorite meals are and when they made them for the first time. Of course, they don't just talk about food, they make these meals too! 👌 At the end of the video, you can see who of the two is better at presentation… 😉

/

Egyéb kategória
This time, our chef Tamás Riz teams up with @Nébáld Olivér to create some of our #guests' #favorites, such as the 🥩 Rib Eye and 🥩 Filet Mignon #steak! Of course, #sidedishes and unique #sauces are a must when serving #meats : 🔸Baked sweet potatoes with parmesan and truffles, 🔸 Cowboy butter and 🔸 Chili, Laphroaig whisky sauce. Enjoy taking a look into the cooking process via our video! 😉 (The video is only available in Hungarian.)