Újra várja vendégeit a Mirage

/

Egyéb kategória

Újra megnyitotta kapuit a Hotel Délibáb kívülről, belülről megújult étterme, a Mirage. Igazán különleges atmoszférával várjuk a vendégeket, ahol a hagyományos magyar ízek találkoznak a 21. század konyhatechnológiájával az érlelt húsokkal és a hosszan kelesztett, kemencés pizzával. 

Öt hónap után végre újra megnyílt éttermünk a Mirage. Úgy gondoljuk, hogy érdemes volt várakozni, ugyanis a kellemes környezet mellett megújult menüsorral, széles étel- és italkínálattal várjuk a vendégeinket a megszokott magas színvonalú kiszolgálás mellett. A gasztronómiai élményhez látványkonyhánk is hozzájárul, ahol vendégeink testközelből figyelhetik, hogy milyen szakértelemmel és elhivatottsággal dolgoznak a chef kollégáink, hogy igazán különleges fogások kerüljenek az asztalokra.

Visszatérnek a legnépszerűbb ételek

A törzsvendégek sem fognak csalódni, ugyanis az elmúlt évek legkedveltebb ételei is felkerültek a menüsorra, mint például a „borjú bécsi petrezselymes burgonyával”, a „kecskesajtos csirkemell rukkolás burgonyával”, illetve a híres „rántott tarhonya passió gyümölcsökkel” desszert is.

A minőség és a hitelesség továbbra is kiemelten fontos számunkra, kizárólag hazai beszállítók, magas minőségű alapanyagaiból főzünk:

„Azon dolgozzunk nap mint nap, hogy éttermünk igazi ékszerdobozzá váljon Hajdúszoboszlón, és elfoglalja méltó helyét a nívós, vidéki magyar éttermek között” – tette hozzá chefünk Riz Tamás

Újdonságokból sem lesz hiány

Nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományos értékekre, amelyeket modern konyhatechnológiai eljárásokkal ötvözünk. Steak kedvelők, figyelem! Az újranyílt Mirage konyhájában új szintre emeljük a marhahús fogalmát, hamarosan saját steak érlelőt is üzembe helyezünk, így az összes steak fogás érlelését is igazi szakértelemmel, házon belül végezzük. Szerencsére Olaszország szerelmeseinek sem kell messzire utazniuk, ugyanis a hosszan kelesztett, kemencés pizza is felkerült étlapunkra.

A Mirage-ban italok terén is széles a kínálat: különleges gin és rum választék áll rendelkezésünkre, ha valamilyen különleges italra vágyunk. A vendégek számos signature koktél közül is válogathatnak, melyeket mind egyedi recept alapján készítjük, így izgalmas ízpárosításokat ígérnek.

Jöjjön el Ön is a Mirage étterembe és élvezze a hagyományos és modern ízvilág fúzióját egy csipetnyi eleganciával megfűszerezve!